Menzis

Een prima ziektekostenverzekering afsluiten voor een aantrekkelijke premie?

Ook daarvoor bent u bij de Zorgwegenwacht aan het goede adres.

Dankzij een collectief contract van de Zorgwegenwacht met Menzis kunnen wij u een uitstekende ziektekostenverzekering aanbieden.

Bij Menzis krijgt u uitstekende vergoedingen én zorg van hoge kwaliteit. Moet u lang wachten op een behandeling? Belt u dan een van de zorgmakelaars. Die gaan meteen voor u uitzoeken, waar u sneller geholpen kunt worden.  En dankzij de gunstige prijsafspraken tussen de Zorgwegenwacht en Menzis ontvangt u een interessante korting op de premies van de basisverzekering én van de aanvullende verzekeringen. En dat is toch ook mooi meegenomen in deze dure tijd!

Om te kunnen deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering eist de overheid, dat er een bepaalde binding bestaat tussen de verzekerden en de Zorgwegenwacht. Om aan die eis te voldoen dienen diegenen, die zich via ons bij Menzis willen verzekeren,  begunstiger van de Zorgwegenwacht te worden.. De daaraan verbonden kosten bedragen 12 euro per jaar voor 1 persoon en 24 euro per jaar voor 2 personen. Vermelde bedragen gelden ongeacht het aantal in te schrijven kinderen beneden de 18 jaar. Die kosten verdient u overigens heel snel terug dankzij de korting op de premies van Menzis.

Bent u bij een andere zorgverzekeraar verzekerd en wilt u zich via de Zorgwegenwacht bij Menzis verzekeren? Neem dan snel contact met ons op. Ofwel per email ofwel telefonisch.

Bent u al bij Menzis verzekerd en wilt u profiteren van de kortingen op de premies?Neem ook dan gauw contact met ons op.

 

Advertenties